Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Paine si aluaturi » Paine cu banane

Paine cu banane


Durata

Varsta
1
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 300 g faina integrala
  • 1/3 cana sirop de agave
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 banane
  • scortisoara
  • nucsoara

Mod de preparare

Inainte de toate, incalzeste cuptorul la 180 grade si pregateste-ti o tava pentru chec in care urmeaza sa coci painea. Pune hartie de copt in tava.

Intr-un bol mediu, amesteca ingredientele uscate: faina, scortisoara si nucsoara.

Pune bananele intr-un blender si mixeaza-le bine sau paseaza-le cu o furculita. Pune-le apoi intr-un bol mediu si amesteca-le bine cu celelalte ingrediente umede: siropul de agave, laptele, ouale (batute) si untul moale.

Amesteca in cele din urma cele doua compozitii pana cand obtii o compozitie omogena.

Toarna compozitia in tava si pune tava in cuptor pentru 50 de minute.

Painea este gata in momentul in care se rumeneste la suprafata. Daca nu esti sigura, poti incerca testul scobitoarei care te va scoate din dilema.

Pofta mare!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Paine cu masline si ierburiPaine cu masline si ierburiPaine cu masline si ceapa verdePaine cu masline si ceapa verdePaine din banana si seminte de chiaPaine din banana si seminte de chia
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >