Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Supe si Ciorbe » Supa de sfecla cu crema de caju

Supa de sfecla cu crema de caju

90+ min
Durata
12+ luni
Varsta
1
Ingrediente
fara foc
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 1/2 avocado
  • 1 sfecla rosie potrivita
  • 1/4 cana caju
  • 3-4 ciuperci
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita miso
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura seminte de dovleac
  • 2 cani apa
  • sare de mare neiodata
  • piper

Mod de preparare

Inainte de prepararea supicii, lasa caju in apa, la rehidratat, pentru 2-3 ore. Astfel enzimele se vor deschide, facand supica mult mai usor de digerat.

Curata avocado si taie-l bucatele. Curata apoi sfecla, spal-o si tai-o cubulete. Curata ciupercile, spala-le si taie-le in sferturi. Pune legumele taiate intr-un robot de bucatarie si mixeaza-le bine.

Adauga apoi sosul de soia, miso, catelul de usturoi, 1-1/2 cana apa si sucul de la jumatate de lamaie. Mixeaza bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Toarna apoi supa obtinuta in boluri si las-o sa se odihneasca pana cand prepari crema de caju.

Pune intr-un blender caju, 1/2 cana apa, un praf de sare, un praf de scortisoara si mixeaza bine pentru 2-3 minute. Daca ti se pare ca ai obtinut o crema prea groasa, poti sa mai adaugi apa.

Adauga 1-2 linguri crema de caju peste supa de sfecla si presara cateva seminte de dovleac.

Pofta mare la sanatate!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Supa crema de telina rawSupa crema de telina rawCiorba de ciuperci si cajuCiorba de ciuperci si cajuSupa crema de rosiiSupa crema de rosii
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >