Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Alimentatie & Parenting

Alimentatie & Parenting

Conceptul de parenting presupune cresterea copilului intr-o maniera sanatoasa si pozitiva. Pentru a-i asigura copilului o dezvoltare adecvata, este important sa te documentezi cu privire la regulile de alimentatie la bebelusi si copii.

Sorteaza dupa: recomandate | noi | apreciate
Mentinerea sistemului imunitar prin alimentatie

Mentinerea sistemului imunitar prin alimentatie

Faptul ca alimentatia joaca un rol important in buna functionarea a organismului uman este o afirmatie sustinuta de cercetari medicale. Evitarea imbolnavirii copilului este principala ta preocupare ca si parinte. De aceea, te invitam sa citesti regulile de intarire a sistemului imunitar prin alimentatie.

3 lucruri pe care un parinte nu ar trebui sa le spuna copilul in timpul mesei

3 lucruri pe care un parinte nu ar trebui sa le spuna copilul in timpul mesei

Atunci cand esti parinte este posibil sa mai comiti si greseli legate de procesul de crestere a copilului. Pentru ca sunt preocupati de aspectul alimentatiei copiilor, cele mai frecvente greseli comise de parintii au loc in timpul mesei. Afla care sunt aceste greseli pentru a le putea evita.

Copilul si ora mesei

Copilul si ora mesei

Introducerea alimentatiei diversificate la copii reprezinta o adevarata provocare pentru parinti. Acum este momentul sa te inarmezi cu rabdare pentru a-i asigura o alimentatie sanatoasa copilului. Citeste, in continuare, o alta regula importanta in alimentatie si ce alimente sunt recomandate.

Greseli comise de parinti in timpul mesei

Greseli comise de parinti in timpul mesei

Asigurarea alimentatiei corecte pentru copii este un aspect care ii preocupa pe parinti. De aceea, parintii pot comite anumite greseli in timpul mesei. Pentru a nu le repeta cu copilul tau la masa, citeste in continuare care sunt acestea.

Cand, cum si cat trebuie sa manance copilul

Cand, cum si cat trebuie sa manance copilul

Alimentatia este unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza sanatatea si buna dezvoltare a copilului tau. Pentru a te asigura ca ii asiguri copilului tau cantitatea necesara de nutrienti, citeste in continuare cateva reguli importante in alimentatia zilnica.

x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >